HoldMaker+ pro profesionály
menu
  • Úspory
  • Financování
  • O HoldMakeru
  • Příběh
  • Náš cíl
  • Vaše nejčastější dotazy
  • Napsali o HoldMakeru+
  • Reference
  • Kontakty
  • Úspory
  • Financování
  • O HoldMakeru+
menu
Obecné Úspory Rozdělení plechů Benefity Ke stažení

Benefity

KOMORA HOLDMAKERU+

Komora Holdmakeru+

  • vnitřní zaoblená komora ve standardu H3
  • vnitřní a vnější plášť: nerez CrNi 18/10, jemný brus
  • indikace otevřených dveří
  • signalizace přehřátí komory
  • kapacita 2xGN1/1 až 5xGN1/1

SPECIÁLNÍ SYSTÉM ODVLHČENÍ KOMORY

Speciální systém odvlhčení komory

  • dvířka s regulací vlhkosti 100 % / 50 % / 0 %
  • speciální systém odvlhčení komory

PRÁCE SE VSUNY

Práce se vsuny

  • manuální režim s řízením času vsunů
  • sám Vás Holdmaker+ upozorní kdy vložit/ vyjmout GN

MOŽNOST VYUŽÍVAT AUTOMATICKÝCH PROGRAMŮ

Možnost využívat automatických programů

  • intuitivní ovládání prostřednictvím dotykového displeje
  • možnost používat přednastavené programy - jednotlivé varné procesy označeny piktogramy s odkazem na typ úpravy suroviny
  • Holdmaker+ díky automatickému programu pohlídá vše za Vás a můžete se věnovat jiné práci. Po dokončení tepelné úpravy se Holdmaker+ automaticky přepne do udržovacího režimu
  • možnost ukládání vlastních receptur
  • nápověda k jednotlivým varným procesům obsahující popis postupu a vhodného příslušenství

SKVĚLÁ CHUŤ A KVALITA JÍDLA

Skvělá chuť a kvalita jídla

  • skvělá konečná kvalita produktu - suroviny si zachovávají šťavnatost, křupavost s minimálním váhovým úbytkem
  • udržování pokrmů při výdejní teplotě a v perfektní kvalitě
  • udržuje před i během výdeje maso, ryby, přílohy atd... Suroviny připravíte před příchodem hostů. Po požadovaném stupni propečení masa, umístíte pokrm do Holdmakeru+ a udržujete jeho ideální vnitřní teplotu. Následně hostům pak podáváte pokrm v té nejlepší kvalitě.

ÚSPORA NÁKLADŮ A SUROVINY

Úspora nákladů a surovin

  • díky pomalému vaření a distribuci suchého tepla po celé varné komoře Holdmakeru+ dosáhnete menších váhových ztrát a zvýšíte výtěžnost připravované suroviny
  • lehce přenosné zařízení, které potřebuje pouze napájení 1N~/220 V/50–60 Hz/10 A
  • minimální spotřeba energie 300– 400 W (ustálený příkon)

VAŘENÍ PŘES NOC

Vaření přes noc

  • možnost nočních úprav na nízkou teplotu - úspora na ztrátách vstupních surovin díky šetrnému a efektivnímu procesu vaření při nízké teplotě
  • velmi jednoduchý proces probíhající právě v době, kdy v provozovně není potřeba personál. Maso připravené přes noc bude křehké, plné šťávy

...
...
Srovnání nákladů
Technické parametry
Benefity
  • Financování
  • Kontakty
  • Seznam prodejních míst
  • O HoldMaker+
  • Reference
  • tel.: 730 899 200
  • info@holdmaker.cz
  • HoldMaker+ s.r.o.
  • Erbenova 566, 390 02 Tábor